لوستر هوشمند یکی از جدیدترین راه کارها در هوشمند سازی ساختمان میباشد. با پیشرفت تکنولوژی و ورود هوشمند سازی امروزه تمامی زمینه ها مستعد تغییر میباشند.
لوسترهای مدرن و کریستالی در حال حاضر به روزترین محصولات در زمینه لوستر هستند. برای به روز بودن در ماه نو علاوه بر وجود طرحهای جدید و جذاب، ما از تکنولوژیهای روز دنیا استقبال کرده و در محصولات خود به کار میبریم.
چه چیزی لوستر را روشن میکند؟
خب لوسترها مستقیم به برق شهر وصل نمیشوند. در ابتدا برق شهر وارد درایور میگردد و بعد به قسمت روشنایی آن یا اس ام دی (SMD) به وسیله درایور برق متصل میشود.
حالا برای هوشمندسازی در راه حل اول باید بعد از فیوز منزل یا محل کار تجهیزات هوشمند به کار رود تا کنترل خاموش یا روشن کردن لوستر هوشمند گردد. در راه دوم باید از درایور هوشمند استفاده کرد.
تشخیص درایور هوشمند
برای تشخیص باید به بدنه درایور نگاه کنید. اگر کی آر کد (QR code) یا علامت وای فای با نوشته ۲.۴G مشاهده کردید این درایور قطعا هوشمند میباشد. معمولا ۲ سیم ورودی برای اتصال به برق شهر دارند. ۳ سیم خروجی هم برای کنترل لوستر میباشد.
حال باید به لوستر از روی موبایل متصل شویم تا بتوانیم آن را کنترل کنیم.
چگونه لوستر هوشمند خود را به موبایل متصل کنیم؟
مشتریان گرامی لطفا گام به گام مطابق دستور العمل زیر پیش بروید:
گام اول: دانلود اپلیکیشن موبایل
اپلیکیشن pc lamper به منظور اتصال این درایورهای هوشمند به موبایل طراحی گردیدهاست. این درایور با تکنولوژی بلوتوث به گوشی شما متصل میگردد.
برای دانلود اپلیکیشن اندروید کلیک کنید
گام دوم: وارد اپلیکیشن شوید
بعد از نصب اپلیکیشن روی آن ضربه بزنید تا باز شود. بعد از باز شدن نیاز است تا دسترسیها به برنامه داده شود. سپس از شما میخواهد که اجازه بدهید بلوتوث دستگاه شما را روشن نماید. لطفا تایید را بزنید تا وارد مرحله بعد شویم.
گام سوم: اتصال لوستر به برق
بعد از اینکه صفحه اصلی نرم افزار بر روی گوشی باز شد حالا باید لوستر را به برق متصل نمایید. بعد از روشن کردن لوستر باید در صفحه اپلیکیشن روی گزینه بلوتوث ضربه بزنید. اگر به درستی متصل گردد لوستر به حالت چشمک زن به صورت آرام یک بار خاموش و روشن میشود.
نتیجه نهایی
اگر تمام مراحل را به صورت درست رفته باشید الان لوستر شما به موبایل متصل شدهاست.
کنترل لوستر چگونه است؟
خب بعد از اتصال به لوستر باید بدانیم چگونه با این نرم افزار کار کنیم.
قسمت 1 همان بخش کنترل لوستر میباشد و قسمت 2 بخش دستورات صوتی. در همان بخش 1 بمانید و از قسمت 3 مدل های سفید (White)، طلوع (Sunrise)، طبیعی (Neutral)، غروب (Sunset) و یا زرد (Yellow) را انتخاب کنید تا نور مهتابی یا ترکیبی و یا آفتابی لوستر مشاهده گردد.
در پایین اپلیکیشن هم 5 قسمت را داریم:
قسمت یک با حالت دیمر مانند، نور را کم یا زیاد میکند. توجه کنید که برای طول عمر بیشتر نوار را تا انتهای زیاد و یا کم نبرید. بهترین حالت برای این قسمت در وسط آن میباشد و البته کمی به راست یا چپ.
قسمت های 2، 3، 4 و 5 کاربرد کمتری دارند و بیشتر برای ریسه های رنگی RGB به کار می آید.
آیا ریموت جداگانه نیز موجود می باشد؟
جواب بله است! اگر بخواهید میتوان به صورت جداگانه تهیه کرد و به همراه اپلیکیشن موبایل از این ریموت هم استفاده کرد.
اگر در محصولات ما قسمت کنترل نگاه کنید گزینه هوشمند نوشته شده است و این یعنی ریموت روی محصول قرار ندارد!
اتصال به این ریموت هم ساده است. برای این منظور باید در اپلیکیشن گزینه اتصال به ریموت را بزنید و از روی ریموت گزینه setup را فشار دهید.
در پایان هر سوالی دارید میتوانید از قسمت نظرات و یا فرم تماس با ما و همچنین شماره های پشتیبانی، با ما در ارتباط باشید.
آپدیت زمستان 1402 لوسترهای هوشمند
در بازار چندین مدل درایو و ریموت هوشمند وجود دارند. اگر به شکل ظاهری آنها نگاه کنید احتمالا متوجه تغییری نمیشوید.
ریموت های هوشمند فرق ظاهری کوچکی دارند.
در قسمت بالای ریموت یک LED وجود دارد که در بعضی مدل ها رنگ آن قرمز و بعضی رنگ آن سبز است.
همین مدل رنگ سبز هم دو حالت دارد:
- حالت چشمک زن ممتد
- حالت چشمک زن با فاصله
تفاوت این ریموت ها این است که به برخی درایوها متصل نمیشوند. یعنی شما زمانی که دکمه اتصال روی ریموت را بزنید لوستر تغییری نمیکند و این نشانه عدم اتصال است.
البته در کارکرد درایو هم کمی تفاوت دارند. برخی درایوها سریع سوییچ میکنند؛ یعنی تا دکمه تغییر حالت را بزنید نور عوض میشود. مثلا از نور آفتابی به مهتابی سریع ال ای دی زرد خاموش و ال ای دی سفید روشن میشود.
اما برخی دیگر نور سافت یا ملایم دارند و تغییر آرام صورت میگیرد. در این حالت شما با چشم تغییر را میتوانید ببینید. در مثال قبل تغییر نور آفتابی به مهتابی سریع انجام میشد؛ اما در اینجا در ابتدا کمی از ال ای دی های زرد خاموش و کمی از ال ای دی های سفید روشن میشوند و بعد همه ال ای دی های زرد خاموش و ال ای دی سفید روشن میشود. البته که همه این پروسه در 1 الی 2 ثانیه صورت میگیرد.
پس تا به اینجا با تفاوت درایورها و ریموتهای هوشمند آشنا شدید.
این مساله اینجا اهمیت دارد که اگر بخواهید هر کدام از قطعات را عوض کنید باید بدانید کدام درایو به کدام ریموت متصل میشود.
دیدگاه خود را بنویسید